No Alibi Fan blog

Ha érdekel titeket a No Alibi együttes, itt minden infot megtalálhattok majd. Email: noalibifan@indamail.hu

Megosztás

Utolsó kommentek

Az együttesről

A zenekar 2007-ben egy nyári táborban alakult. Az alapító tagok a banda mai hivatalos felállása is egyben: Kolos – ének/gitár; Beedy – dobok/vokál. Közel három éves szünet után úgy tűnt az ötlet amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is ment. De 2010. márciusában nagy meglepetésre megszületett az első dal, Csak Egy Perc… címmel. A zeneszámban két vendégzenész is közreműködött: Levente – szólógitár és VÁdi – basszusgitár. Az április elején (pontosan április 3.) leforgatott videoklipben is ebben a felállásban tűnik fel a banda, amely előreláthatóan meghozza a sikert.

Kemény munkában a No ALibi (Magneoton)

2010.11.02. 13:55 No Alibi Fan

Még alig ismerkedik a média és a közönség a No ALibi zenekar nevével és első klipjével, ők már a következő lépésen törik a fejüket. 

A szemtelenül fiatal srácok  (Simon Kolos -  17, ének, gitár;  Hámos „Beedy” Bence - 16, dob, vokál; és Vándor “Vádi” Ádám - 16; basszusgitár) minden szabadidejüket a próbateremben töltik, hiszen vadul írják és próbálják a dalokat: november folyamán ugyanis stúdióba vonulnak, hogy rögzítsék bemutatkozó albumukat. A fiúk, fiatal életkoruk ellenére nagyon maximalisták, és nagy terveik vannak, ezért a lehető legjobb technikai feltételek közt, minél profibb albumot szeretnének készíteni.  
 
 
Mindenemellett már javában dolgoznak a következő klip forgatókönyvén, ami az Egyszer hibáztam c. dalra fog forogni, a tervek szerint november végén. A klipet az a Hámori Tamás fogja jegyezni, aki már az Anti Fitness Club-bal is dolgozott együtt.
 

1 komment

Címkék: interjú no alibi simon kolos hámos bence vándor ádám no alibi story

A bejegyzés trackback címe:

https://noalibi.blog.hu/api/trackback/id/tr222416038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

emo girl**** 2010.11.06. 10:59:42

Naon jók vagytok! Így tovább! Alig várom hogy meghallgathassam az új klipeteket!
süti beállítások módosítása