Ultrapop, Selena Gomez, Enrique Iglesias és Nicole Scherzinger – néhány előadó azok közül, akik a jövő héten új klippel jelentkeznek a VIVA-n!

Szeptember utolsó hetében is érdemes lesz nézni a VIVA-t, hiszen nagyon sok új klipet láthatsz kedvenc zenecsatornádon! A hétfői Interaktívban debütál például Magyarország új sztárcsapata, az Ultrapop – az élen Klajkó Szandyval, aki az október 4-én induló A Stáb a Balatonon című műsorunk egyik szereplője. Le merjük fogadni, hogy imádni fogod az Ultrapopot, figyeld tehát első klipjük, a Báb premierjét hétfőn az Interaktívban!

A jövő héten egy vadonatúj magyar fiúcsapat, a No Alibi is bemutatkozik a VIVA-n: a tagok 16-17 évesek, első klipjük a Csak egy perc címet kapta. És ha ez még mindig nem elég, a hazai előadók közül Széles Izával is találkozhatsz, aki egy magyar lemezlovassal, Kris Shades-szel készítette el I Haven’t Told You Anything című új klipjét.

A tavasszal Budapesten vendégeskedő Selena Gomez is új videót készített A Year Without Rain (Eső nélküli év) címmel, ezt a klipet stílusosan egy sivatagban forgatták. Hétfőtől ezt is láthatod a VIVA-n, csakúgy, mint Enrique Iglesias és Nicole Scherzinger duettjét, a Heartbeat-et.



Nézd a jövő héten is a VIVA-t, ahol a legfrissebb klipekkel várunk!

Copyright : VIVA