No Alibi Fan blog

Ha érdekel titeket a No Alibi együttes, itt minden infot megtalálhattok majd. Email: noalibifan@indamail.hu

Megosztás

Utolsó kommentek

Az együttesről

A zenekar 2007-ben egy nyári táborban alakult. Az alapító tagok a banda mai hivatalos felállása is egyben: Kolos – ének/gitár; Beedy – dobok/vokál. Közel három éves szünet után úgy tűnt az ötlet amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is ment. De 2010. márciusában nagy meglepetésre megszületett az első dal, Csak Egy Perc… címmel. A zeneszámban két vendégzenész is közreműködött: Levente – szólógitár és VÁdi – basszusgitár. Az április elején (pontosan április 3.) leforgatott videoklipben is ebben a felállásban tűnik fel a banda, amely előreláthatóan meghozza a sikert.

NoALibi Biográfia (avagy a No Alibi története)

2010.09.28. 16:50 No Alibi Fan

Simon Kolosnak az volt az álma, hogy egyszer híres zenész lesz… ugyanígy Hámos Bencének, aki már gyerekkorában eltervezte, hogy híres dobos válik belőle, még nem sejtették, hogy ez egyszer megvalósulhat…


A hosszú történet, 2007- ben vette kezdetét, egy nyári táborban, amikor Kolos és Bence megismerték egymást. Elég hamar jó viszony alakult ki köztük és kiderült, hogy a zenei ízlésük is hasonló. Bence már régóta dobolt és Kolossal eltervezték, hogy egyszer egy bandában fognak játszani. Kolos csak ezek után kezdte el tépni a gitár húrjait. Kapcsolatuk a tábor végeztével csaknem megszakadt. Eltelt egy év és a következő tábor alkamával találkoztak ismét. Az érdeklődésük újra lángolni kezdett a közös zenélés iránt, mivel Kolos már egész jól gitározott. A táborban megalkották első közös számukat, amit elő is adtak sikeresen. Ám a nyaralás végeztével ismét elszakadtak egymástól, de immár jó barátokként. Majd csaknem egy fél év elteltével Kolosnak az az ötlete támadt, hogy össze kéne jönni zenélni.

Bencével néha-néha találkoztak zenéltek, és erős barátságukat ápolták, már csaknem legjobb barátok voltak. 2009 közepe fele, Kolos azzal az ötlettel állt elő, hogy vegyék fel egyik saját számukat. Itt volt a bökkenő: Ki a Basszusgitáros? Szerencsére Bencének az egyik osztálytársa Vádi már régóta basszusgitározott, így Kolos és Bence megkérte, hogy segítsen. Vádi szívesen beleeggyezett. A próbák során egyre jobb viszonyba került Vádi a másik két fiúval, és hamar megalkották a Csak Egy Perc… című számot. Kolos énekelt, és dalszöveget írt, a zenét meg közös erővel csiszolták. (Szobonya Levente, vendégzenészként közreműködött gitárosként) Elballagtak a stúdióba és izgulva, félve, reménykedve várták, hogy mi következik….

Hámos „Beedy” Bence (dob/vocal)

Simon Kolos (gitár/vocal)

Vándor „Vádi” Ádám (basszusgitár)

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: biográfia simon kolos hámos bence vándor ádám vádi no alibi story

A bejegyzés trackback címe:

https://noalibi.blog.hu/api/trackback/id/tr902329967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása